Kaspersky Safe Kids starten en afsluiten

Alles uitvouwen | Alles invouwen

Na de installatie begint het programma op de achtergrond te werken. Daarna wordt het programma gestart wanneer het besturingssysteem wordt gestart.

Open het programma om Kaspersky Safe Kids te configureren voor uw kind, wijzig het computeraccount toegewezen aan uw kind, pauzeer Kaspersky Safe Kids of sluit het programma af.

Als u Kaspersky Safe Kids afsluit, stopt het programma met werken voor alle computeraccounts. Er worden geen beperkingen toegepast op computeraccounts en de activiteit van uw kinderen op de computer wordt niet gemonitord.

Als u het programma afsluit en Kaspersky Safe Kids niet automatisch herstart wanneer het besturingssysteem start, moet u Kaspersky Safe Kids handmatig starten.

Kaspersky Safe Kids starten

Kaspersky Safe Kids afsluiten

Naar boven